Vacature Assistent Accountant

Vacature Assistent Accountant

Wil jij één van onze specialisten op het gebied van financiële vraagstukken worden? Dan komen we graag in contact met jou!

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs biedt een volledig fiscaal en financieel dienstenpakket aan. Zoals de verzorging van de diverse aangiften, fiscale advisering bij bijvoorbeeld bedrijfsopvolging of het bedenken van een optimale fiscale structuur. De fiscale dienstverlening is enige tijd geleden uitgebreid met financiële dienstverlening. Wegens verdere uitbreiding van die werkzaamheden is er een vacature ontstaan.

Je uitdaging als assistent accountant

In nauwe en constructieve samenwerking met je collega’s en ons uitgebreide netwerk van samenwerkingspartners bestaan de werkzaamheden onder andere uit:

  • controleren, verzorgen en verwerken van administraties;
  • begeleiding bij geautomatiseerde boekhoudsystemen;
  • samenstellen van jaarrekeningen en tussentijdse cijfers;
  • opstellen van prognoses;
  • opstellen / verzorgen van de fiscale aangiften (inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting);
  • verzorgen van loonadministraties;
  • verwerken van BTW aangiften.

Wat vragen wij

Een gedreven medewerker die ruime ervaring heeft met bovenstaande werkzaamheden en die het leuk vindt om te werken in een kleine maar kwalitatief hoogstaande organisatie. Je bent bereid alle voorkomende werkzaamheden te verrichten en het contact met cliënten zie je als toegevoegde waarde. Je bent een teamplayer, ondernemend en hebt gevoel voor humor. Een bewuste keuze voor een kleine organisatie is hierbij zeker van belang. Ervaring met het werken in Exact Online en Unit4 Audition is een pré. De functie is voor 24 tot 40 uur per week.

Wij bieden je ruimte om jezelf verder te ontwikkelen

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière in een dynamische omgeving met een platte organisatiestructuur? Dan maken we graag kennis met jou. Stuur je reactie inclusief CV met pasfoto naar hrm@defiscalisten.nl of neem telefonisch contact op met Jeannette van Baarle, 070 – 3 025 825. Informatie over Punt & Van de Weerdt is te vinden op onze website www.defiscalisten.nl.